Ring på tlf. 29 88 55 37

MVA Byg tilbyder

Hos MVA Byg er du sikret håndværk i høj kvalitet. Vi tilbyder alt inden for nybyggeri, tilbygning, ombygning og renovering. Skal du have ny garage, carport eller et helt nyt hus, kan vi stå for alt fra udgravning til fundament til opmuring af de bærende vægge.

Vi kan tilbyde at stå for totalentreprisen i forbindelse med dit byggeri. Vi har mange års erfaring på området og varetager med en række kompetente samarbejdspartnere din byggeproces. Vi har kendskab til alt fra husrenovering til projekter med store håndværksmæssige udfordringer.

MVA Byg udfører facaderenovering, facadeisolering, vandskuring af indvendige og udvendige vægge, omfugning med fugemørtel, reparationer af væg- og gulvfliser, renovering og reparationer af carporte, garager, skorstene etc.

Facader

Facaderenovering kræver en forståelse både for bygningen og dens omgivelser. Både visuelt og i forhold til modstandskraftighed mod vejret og slitage er det vigtigt, at der arbejdes med de rigtige materialer og håndværksmæssigt korrekte løsninger.

Vi udfører facader til private hjem og fx. indgange til butikker. Vores facader udføres altid i tæt samarbejde med kunden og i materialer af høj kvalitet og med lang levetid. Er facaden blevet slidt at se på eller er den blevet beskadiget, så kan vi hjælpe.

Facaderenovering kan fx være nødvendigt i forbindelse med:​

  • Sætningsskader
  • Afskalninger
  • Sokler der revner eller falmer

Klinkegulve

Klinker er med til at gøre dit hjem både stilfuldt og nutidigt, og da kombinationsmulighederne er mange, er det kun fantasien der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre.

Søger du klinker eller fliser til dit køkken, entré, badeværelse eller noget helt andet, rådgiver MVA Byg i de muligheder der findes både i valg af farve, størrelse og overflade. Dette giver dig den bedste mulighed for at give rummet netop det udtryk, du ønsker. Da det er en stor beslutning at vælge de rigtige klinker og fliser til din bolig, er det vigtigt, at du søger alt den inspiration, du kan, inden du træffer dit valg.

Med fx. nedlægning af klinkegulve i flere formater, kan man i høj grad skabe effekter/mønstre, som ellers kun opleves ved nedlægning af dekorationer/borter.

Vi samarbejder med vores kunder om at finde den helt rigtige løsning til Jeres hjem.​

Badeværelser

Badeværelset og køkkenet har stor betydning for beboere i hjemmet. Køkkenet er blevet husets hjerte og samlingssted, mens badeværelset er stedet, hvor der er fokus på dig og velvære, men det er også et gennemgående krav, at der er tænkt enkelthed og design ind i det funktionelle rum.

MVA Byg er yderst kompetente, ikke mindst når det kommer til rådgivning og kvalitet. Vi lytter til vores kunders behov. Skal I have lagt nye klinker på badeværelset, eller skal I have et helt nyt badeværelse?

Vi benytter kvalitetsleverandører, og det er din garanti for, at dit badeværelse vil blive bygget af markedets bedste produkter, så du kan få et badeværelse, der opfylder dine højeste ønsker for et sted at være dig selv.

Når man laver nyt badeværelse eller blot en ombygning er der naturligvis nogle lovmæssige krav, som skal være på plads. Vi sørger for at alle disse krav bliver indfriet, så du ikke behøver bruge tid på at sætte dig ind i dem.​

Omfugning

Vi udfører fugeopgaver både på private huse og erhvervsejendomme. Vi arbejder udelukkende med godkendte og testede materialer og metoder, når vi løser opgaver for vores kunder. Kvalitet er et fokusområde for os, derfor er brugen af korrekte materialer alfa omega.

En omfugning kan gøre en stor forskel på et hus. Omfuget murværk vil få huset til at ændre udtryk og det vil i sin helhed fremstå meget nyere og langt mere velholdt og facaderne vil igen fremstå smukke og rene. En omfugning vil forlænge husets levetid.​

  Ring på tlf. 29 88 55 37

​MVA Byg v/Michael Vesterby Mikkelsen

Murer Randers

Murer Aarhus

Adresse

​Randersvej 13 1. tv.

8370 Hadsten

Kontakt os​

Tlf.: 29 88 55 37

E-mail: info@mvabyg.dk