Ring på tlf. 29 88 55 37

​Badeværelser og køkkener

Badeværelser og køkkener skal typisk renoveres og udskiftes hen ad vejen. På meget lang sigt vil de blive slidte, ligesom der vil komme skader, der ikke kan renoveres.

Men hen ad vejen vil de også blive utidssvarende. Folks opfattelser af badeværelser og køkkener ændrer sig, ligesom vores ønsker og behov også ændres.

Vi tilbyder reparation og modernisering af badeværelser og køkkener

​MVAbyg kan lave både mindre reparationer og større moderniseringer af badeværelser og køkkener i andelslejligheder, ejerlejligheder, huse og fritidsboliger. Vi laver med andre ord alt inden for murerarbejde og klinkearbejde. Dertil kommer, at vi naturligvis overholder vores aftaler og holder tidsplanerne.

Lyse og venlige køkkener

​I køkkenet kan vi udskifte låger eller udskifte alt interiør, så der bliver lyst, venligt og rummeligt. Der er også fokus på bordplads. Og måske kan vi fjerne en væg, sætte en op eller flytte en væg.​

Der er ingen standardløsninger, men mange vil gerne have plads og fornemmelse af rummelighed. Dette kan blandt andet ske ved at fjerne nogle overskabe, eller blot få nogle nye, der er mindre dybe.

Pæne og rummelige badeværelser

​På badeværelset er fokus ofte at få nyt sanitet, samt pæne nye fliser og klinker på vægge og gulve. Her ønsker de fleste også plads og rummelighed, ligesom de gerne vil have opbevaringsplads.

Der må gerne være skabsplads til ekstra toiletpapir og rene håndklæder samt til diverse parfumer og elektriske apparater. Derfor ønsker mange, at de får udskiftet deres klodsede badekar med en smart bruseniche.

Du kan kontakte MVAbyg på telefon 29 88 55 37 eller på info@mvabyg.dk, hvis du ønsker en besigtigelse af opgaven og et uforpligtende tilbud på et nyt køkken eller et nyt badeværelse.​

  Ring på tlf. 29 88 55 37

​MVA Byg v/Michael Vesterby Mikkelsen

Murer Randers

Murer Aarhus

Adresse

​Randersvej 13 1. tv.

8370 Hadsten

Kontakt os​

Tlf.: 29 88 55 37

E-mail: info@mvabyg.dk