Ring på tlf. 29 88 55 37

​Facaderenovering på huse og ejendomme

En facaderenovering kan løfte et hus til nye højder, når den gamle, triste og falmede facade gøres pæn igen. Men en facaderenovering handler ikke kun om at holde sit hus pænt.

Det er også væsentligt at vedligeholde sin facade, inden der kommer skader, som kan trænge ind i selve murværket eller endda videre rundt i huset.

Vi kan udføre alt fra små reparationer til facaderenovering

​MVAbyg i Hadsten kan udføre facaderenovering på huse og ejendomme, og det kan være alt fra mindre reparationer til en gennemgribende renovering, hvor vi endda kan inddrage efterisolering samt helt nye farver og materialer på facaden. 

Det er næsten muligt at skifte fra alt til alt, men du bør være opmærksom på, hvor meget vedligeholdelse en ny facade vil kræve.​

Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning i forhold til de mange muligheder og løsninger, der findes inden for facaderenovering, herunder farver og materialer samt vedligeholdelse og holdbarhed. Dertil kommer, at der skal tages hensyn til solen ved visse løsninger.

Vi stiller store krav til kvaliteten i vores murerarbejde

​Vi har stor erfaring med facaderenovering, og vi har ikke fået en eneste klage eller reklamation, siden vi startede virksomheden. Det hænger sammen med vores høje krav til kvalitet, men det er også, fordi vi altid overholder vores aftaler, ligesom vi sikrer, at vi bliver færdige til den aftalte tid.

Konkakt gerne MVAbyg på telefon 29 88 55 37, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for facaderenovering, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at skrive til os på info@mvabyg.dk.

​​

  Ring på tlf. 29 88 55 37

​MVA Byg v/Michael Vesterby Mikkelsen

Murer Randers

Murer Aarhus

Adresse

​Randersvej 13 1. tv.

8370 Hadsten

Kontakt os​

Tlf.: 29 88 55 37

E-mail: info@mvabyg.dk