Ring på tlf. 29 88 55 37

​Tilbygninger til huse

Tilbygninger er ofte et godt alternativ til en flytning, hvis folk er glade for deres hus, husets beliggenhed og nærområdet. En tilbygning kan også være en mulighed, hvis I vil købe et hus, som I gerne vil have, men som mangler et eller andet, før huset kommer til at passe perfekt til jer.

Vi laver alt i murerarbejde ved tilbygninger

​MVAbyg i Hadsten laver alt i klinke- og murerarbejde, og det kan være en garage, en udestue eller en vinterhave, men det kan også være et ekstra værelse, en spisestue eller en udbygning af selve stuen.

Det kan naturligvis også være en ombygning, hvor vi lægger rum sammen eller opfører en ny mur. Der kan endvidere være brug for et gæstetoilet eller endda et ekstra badeværelse til den store familie.

​​

En tilbygning giver glæde og forøger værdien

​Tilbygninger skaber altid stor glæde, men de kan også forøge værdien af boligen. Dog er det vigtigt at enhver tilbygning bliver lavet på en ordentlig måde, således huset reelt bliver mere værd, og ikke det modsatte.

Dertil kommer, at en tilbygning ikke lige kan laves om. Derfor kan du med fordel tage os med på råd omkring dine ønsker og behov for en tilbygning.

Du er velkommen til at kontakte MVAbyg for at aftale en besigtigelse af opgaven og for at få et uforpligtende tilbud på en tilbygning. Du kan ringe til Michael Vesterby på telefon 29 88 55 37, men du kan også skrive til info@mvabyg.dk for at få flere oplysninger.

​​

  Ring på tlf. 29 88 55 37

​MVA Byg v/Michael Vesterby Mikkelsen

Murer Randers

Murer Aarhus

Adresse

​Randersvej 13 1. tv.

8370 Hadsten

Kontakt os​

Tlf.: 29 88 55 37

E-mail: info@mvabyg.dk