Ring på tlf. 29 88 55 37

​Totalløsninger inden for byggeri og renovering

MVAbyg tilbyder totalløsninger inden for byggeri, herunder murerarbejde og klinkearbejde, men også totalentrepriser, hvor vi varetager alle opgaver i forbindelse med byggeriet eller renoveringen, således du kun behøver at forhandle og gennemgå dine ideer og ønsker med os.

Derved undgår du at skulle forholde dig til kommunikation og koordinering mellem de forskellige håndværkere.

Vi kan tilbyde totalløsninger - lige fra et lille WC til en hel villa

​Vi kan udføre en lang række forskellige opgaver lige fra at modernisere et gæstetoilet til at opføre en villa på tre plan. Vi står selv for murerarbejde og klinkearbejde, men kan inddrage andre nødvendige håndværkere, hvilket blandt andet vil være elektrikere og VVS-installatører ved store totalløsninger.

Vi samarbejder naturligvis kun med håndværkere, der arbejder på samme kvalitetsniveau, som vi gør.​

Vi kan udføre klinkearbejde og facaderenovering samt renovering og modernisering af badeværelser og køkkener. Desuden opfører vi tilbygninger af alle størrelser, ligesom vi bygger nye huse. Og vi er glade for, at vi aldrig har haft en eneste klage eller reklamation. Vores motto er med andre ord "Kvalitet frem for alt".

Alle vores samarbejdspartnere lægger vægt på kvalitet

​Du vil ikke bemærke, hvis vi benytter andre håndværkere i en totalløsning, eftersom vi altid vil være din kontaktperson under hele forløbet fra start til slut. 

Dog kan andre håndværkere deltage i eventuelle byggemøder, når det skønnes nødvendigt, eller hvis du ønsker det. Men du får kun et tilbud, en regning og et sted at henvende dig, hvis du spørgsmål der byder sig på – vi sørger for det hele.

Dit kommende projekt klarer vi med en totalløsning - Du kan få et uforpligtende tilbud ved at ringe på telefon 29 88 55 37 eller skrive til info@mvabyg.dk.

​​

  Ring på tlf. 29 88 55 37

​MVA Byg v/Michael Vesterby Mikkelsen

Murer Randers

Murer Aarhus

Adresse

​Randersvej 13 1. tv.

8370 Hadsten

Kontakt os​

Tlf.: 29 88 55 37

E-mail: info@mvabyg.dk